Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo pre vozítka
Super košík na byciklík
Splnil ocakavania.
zatial nemam
- Nepríjemne vreští, t.j. presne tak ako má.
- Počuť na viac ako 50 metrov.
Prima vecička, nielen na bicykel.
počas jazdy na odrážadle nederie topanky. Presne plnia účel, na ktorý boli vyrobené a pritom pri chôdzi nevadia.
Pekná, hlasno trúbi.
- Pekna krycia plachta, kvalitny material, vyborne sadla aj na nase velke auticko
- Velmi spokojna
Velmi dobra a skladna pomocka na pomoc dietatu pri bicyklovani nie len do kopca ale aj po rovine, ked je uz dieta unavene.
- Vlečka je ľahká a ľahko poskladatelna.
Osku kolies by som riešil inak. Ale správny kutil si to dokáže upraviť
- funguje, rozmery súhlasia s popisom
- Dobrá cena a dodacia lehota
- upinak je kratky pre bicyklove ramy, kde je potrebne pouzit 10 mm droput. V porovnani s rychloupinakom ktory mam na bicykli je len asi o 3 mm dlhsi.
Šikovná vecička, používame ako support pre syna do kopcov, narozdiel od pružného lana nepadá do kolesa, nikde nezavadzia a neváži skoro nič. Keď už nie je potrebné ťahanie, veľmi jednoducho sa dieťa môže odháknuť (trošku cviku a ide to za jazdy) jednoducho sa kotví na ťahajúci bicykel, je možné ho medzi bicyklami prehadzovať jednoducho počas jedného výjazd, narozdiel od verzie s plastovými páskami.
Sme spokojní
spolahlivosť
- mäkučké, pohodlné, môj 18 mesačný vnúčik si to sám navlieka keď ideme von s kolobežkou Glober
- Prišlo sparovali sme a fungovalo.
Som rada ze som to vedela zakupit na jednom mieste predtym objednavka riadiaca jednotka a k nej sme hned objednali aj obladač. Ochota spolupraca na jednotku
Maják so sirénou mal u vnúčika veľmi veľký úspech.
Je z kvalitného materiálu a zvuky sú príjemné.
Som spokojný
- X
- X
- Dobrý doplnok k autíčku Cozy Coupé
Zobrazujem 41 - 60 zo 98 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5 Ďalšie »